Level Up Surfcoaching Logo

Online Coaching

De Level Up online coaching ervaring is de beste manier om jouw surfen naar een hoger niveau te brengen.

Na een virtueel intakegesprek en een beoordeling maakt Level Up in functie van je doelen en noden een gepersonaliseerd trainingsschema. We werken steeds in blokken van 4 of 8 weken, daarna wordt je vooruitgang bekeken en voeren we aanpassingen uit aan jouw schema. 

Je krijgt toegang tot het Youtube-kanaal waar je al de oefeningen kan bekijken met instructies. Je kan voor de loop van het programma altijd terecht bij Keith voor al jouw vragen omtrent de trainingen, het surfen en de recovery.

Het contact met coach Keith verloopt via Whatsapp of een videocall. Zelfgemaakte surfbeelden kunnen worden opgestuurd en worden dan geanalyseerd. Met jouw inzet in combinatie met een gepersonaliseerde coaching bereiken we samen de beste resultaten.

Opties

Quart term: Drie maanden met 1 programma van 8 weken inbegrepen en 1 programma van 4 weken. Coaching communicatie verloopt voor het volledige programma via WhatsApp en video calls.

Mid term: Zes maanden met drie programma's van 8 weken inbegrepen. Extra optie om tot één keer een videoanalyse op te vragen van jouw zelfgemaakte surfbeelden. Coaching communicatie verloopt voor het volledige programma via Whatsapp en video calls.

Full term: Twaalf maanden met zes programma's van 8 weken inbegrepen. Video analyse van zelfgemaakte surfbeelden kan tot 12 keer worden aangevraagd. Coaching communicatie verloopt voor het volledige programma via Whatsapp en video calls.

Prijzen

Quart term: 3 maanden €99/maand

Inschrijven


Mid term:
 6 maanden €89/maand (bespaar €60)

Inschrijven


Full term:
 12 maanden €80/maand (bespaar €228)

Inschrijven


Coaching Trip Special

Een programma van 4 of 8 weken ter voorbereiding van jouw Level Up surfcoaching trip. Coaching communicatie verloopt voor het volledige programma via WhatsApp en video calls. Enkel mogelijk bij de boeking van een Level Up surfcoaching trip.

€99/maand

Inschrijven


Surfing Level Up Online