Level Up Surfcoaching Logo

Over ons:

Level Up heeft als doel om de Belgische en Nederlandse surfers aan de hand van een no-nonsense approach naar een hoger niveau te tillen. Bij het technische aspect van de surfcoaching wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke videoanalyse. Elke golf die jij neemt, wordt gefilmd en na de sessie gedetailleerd besproken. Indien we met uitdagende surfcondities worden geconfronteerd gaat de surfcoach met jou mee het water in. Door de combinatie van videoanalyse en side-to-side coaching proberen we het maximale uit jouw surftalent te halen. 

Onze manier van werken surfcoaching

Naast het surfcoaching gegeven staat Level Up ook voor performance. Surfen is een sport die fysiek en mentaal enorm uitdagend is, waarbij we vaak in posities en situaties terecht komen die ons lichaam als 'niet vertrouwd' ervaart. Denk hierbij aan de naar binnen gedraaide positie van de achterste knie tijdens het surfen of de impact zone waarin we ons bevinden na een wipe out. 

Door het uitvoeren van zeer gerichte en surf specifieke trainingen bereiden we ons lichaam fysiek en mentaal voor op deze situaties. Het werk dat plaats vindt op het droge zal zich vertalen naar meer atletische en krachtige manoeuvres in het water. Hier bovenop verlagen we de kans op blessures en wordt je automatisch een overall betere surfer.

Onze manier van werken surfcoaching

Coach:

Keith Marcantuoni 

Keith Marcantuoni is actief in de Belgische surfwereld sinds 2006. Op zijn 9de begon het merk O'Neill hem te sponsoren en mocht hij trainen met verschillende internationale topcoachen. Hij surfte doorheen de jaren voor het Belgische nationale team op de Europese kampioenschappen, dit in elke leeftijdscategorie. Op zijn 18de werd Keith kampioen van de Benelux in de categorie shortboard. 

Hij studeerde af als bachelor in de lichamelijke opvoeding en specialiseerde zich als personal trainer. Vandaag coacht en begeleidt Keith atleten uit verschillende sporttakken als zijn fulltime job. Zelf wordt hij tot op vandaag gecoacht door verschillende mentoren om zo te blijven evolueren als coach, atleet en surfer.

Met zijn kennis van het menselijk lichaam en zijn surfachtergrond is Keith zonder enige twijfel de coach die jij nodig hebt om jouw surfen naar een hoger niveau te brengen. 

Surfcoach Keith Marcantuoni

Kwalificaties:

 • Bachelor Lichamelijke Opvoeding
 • ISA Surf Coach
 • Hoger Redder
 • EBFA Barefoot Training Specialist
 • Anatomy Trains in Training
 • Wim Hof Fundamentals Course
 • Real MVMT Range of Strength Student
 • Virtual Recovery and Sleep Summit
 • Perform Better Effective Coaching
 • Smart Metabolic Conditioning
 • Sportmasseur

  Community:

  Alle surfers die met Level Up verbonden zijn hebben één ding gemeen. We willen allemaal betere surfers worden. Level Up verbindt surfers met dezelfde mindset om van elkaar te leren. Zowel online als op het strand kan je met Level Up een betere surfer worden. Online heeft Level Up een riders community via Facebook en Whatsapp.

  In onze facebookgroep delen we video analyses, training tips en het laatste Level Up nieuws. Je kan er open en in een vertrouwde omgeving vragen stellen aan de coaches of aan de andere Level Up riders. Jarenlang surften onze coaches samen met andere en betere surfers om zelf de beste surfversie van zichzelf te worden. Met Level Up geven wij jou ook deze mogelijkheid.

  Via de private Whatsappgroep spreken we af om samen te surfen. In het water zie je de andere riders aan het werk en delen we de stoke. Daarbovenop geven onze coaches graag tips en feedback in de lineup. Door te surfen met andere en betere surfers wordt je zelf een betere surfer.

  Wanneer je een programma bij Level Up volgt ben je automatisch ook lid van onze community, indien je dit wenst. 

  Join onze community en see you soon!