Ons Team

Ontmoet ons voltallig The Breeze Team, elk gespecialiseerd in zijn of haar eigen categorie. 


Matt Marcantuoni The BreezeMatt

Ontmoet Matt, onze 4-voudig Belgisch surfkampioen longboarden en eenmaal Belgisch surfkampioen shortboarden. 

Sinds hij een tiener was werd hij gesponsord in het golfsurfen. Door zijn grote passie voor het surfen reisde hij de wereld rond op zoek naar de beste golven en de coolste stranden. Op zijn vrije dagen is hij ook altijd terug te vinden in onze Noordzee.

Zijn technische kennis over surfplanken en alle accessoires daar rond zijn ongeëvenaard. Hij is dè geschikte persoon om jou te begeleiden in je zoektocht naar jouw perfecte surfboard.


Sylvie The BreezeSylvie

Ontmoet Sylvie, onze spontane verkoopster met oog voor detail. Haar creativiteit zorgt ervoor dat jouw middagje shoppen een hele belevenis wordt.

Sylvie kent de winkel als haar broekzak en adviseert graag over de mogelijke combinaties bij jouw favoriete kledingstuk. Ze is op de hoogte van alle laatste modetrends.
Nicolas The Breeze

Nico

Ontmoet Nico, onze Bill Gates van de shop. Hij is op de hoogte van de nieuwste technische snufjes en implementeert deze graag in onze winkel.

Zo heeft hij deze site volledig zelf ontworpen en geïnstalleerd. Hij is vooruitdenkend en enorm gedreven. 

Nico is papa van twee waardoor hij enorm goed kan omgaan met kindjes en ook weet welke kleren en schoenen mooi maar ook praktisch zijn. 

Soetkin The BreezeSoetkin

Ontmoet Soetkin, zij is onze enthousiaste marketing verantwoordelijke. Ze beheert met een passie al onze sociale media kanalen.

Daarnaast zet ze zich ook nog halftijds in als verpleegster in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Jan in Brugge.

Naast een goedlachse collega dus ook een heldin in de eerste lijn van de zorg.

Mike Van Kersschaever Annick The BreezeMike en Annick

Mike en Annick zijn de eigenaars van The Breeze. Gedurende 25 jaar hebben zij een gigantisch traject doorlopen om The Breeze te krijgen zoals hij vandaag de dag is.

Naast sympathieke bazen zijn ze ook de ouders van Matt, waardoor onze toekomst verzekerd is!  Groepsfoto The Breeze